La parohia #TituNou, în cea de a patra săptămână a Concursului Catehetic Hristos Împărtășit Copiilor, cu tema „Tinerii și vârstnicii să laude numele Domnului” , activitatea educațională s-a desfășurat la Primăria Orașului Titu, în prezența domnului primar Traian Niculae, a doamnei viceprimar Gabriela Chițu, a domnului administrator Marius Sandu și a reprezentantelor departamentului Asistență Socială și Autoritate Tutelară.

Tinerilor le-au fost prezentate relațiile de cooperare directă dintre autoritățile administrației publice locale și cetățenii orașului, în mod special cu cei aflați în grupurile defavorizate.

A fost menționat faptul că într-o comunitate este importantă colaborarea dintre familie, unitățile de învățământ, biserică și celelalte instituții reprezentative, în vederea eficientizării dimensiunii educaționale, culturale și sociale.

Copiilor le-au fost prezentate activitățile filantropice la care Primăria orașului a participat alături de biserică, subliniindu-se disponibilitatea autorităților de a se implica în continuare în acest tip de acțiuni.

Tinerii au fost întrebați cum ar dori să schimbe imaginea orașului, prin ce modalități ori proiecte.

Discuțiile au fost antrenante și constructive, copiii conștientizând rolul important pentru comunitate al fiecărui cetățean.