Cojocaru Amelia, elevă a  școlii Gimnaziale „Pictor Nicolae Grigorescu” Titu, este singura din oraș care a obţinut media 10 la examenul de Evaluare Naţională de anul acesta.

Eleva va merge către un profil real, matematică-informatică intensiv, la un liceu din Bucuresti.

Cojocaru Amelia: Nu mi s-a părut foarte greu, subiectele au fost accesibile și țineau doar de atenția fiecăruia dintre noi. Pregătirea constantă pe parcursul anilor de gimnaziu, coroborată cu sprijinul domnilor profesori și al părinților și încrederea în forțele proprii mi-au asigurat această reușită.

,,Cojocaru Amelia a dovedit pe parcursul anilor de gimnaziu o curiozitate şi un interes legat de orice disciplina de studiu, o dorinţă de a „inţelege şi aprofunda tot ceea ce invăţa. lubeşte performanţa ,are spirit competitiv, fiind in egala măsura modestă, prietenoasă, sociabilă, cu o mare empatie pentru cei din jur şi spirit de’intrajutorare. Toate aceste calităţi au făcut ca Amelia Cojocarusa reprezinte o elevă cu care şcoala noastră se poate mândri pe bună dreptate.”ne-a spus Sandu Nicoleta, profesor diriginte.

Citeste articol: Regulament privind acordarea premiilor elevilor si profesorilor din unitatile de invatamant preuniversitar din orasul Titu care au obtinut rezultate deosebite – premii si mentiuni la olimpiadele scolare/concursuri cu participare directa, echivalente olimpiadelor la disciplina scolara si elevilor care au obtinut media 10 la examenul national de Bacalaureat sau la Evaluarea nationala a elevilor de clasa a VIII-a