În zonele Titu-Gară, Titu – Nou , au fost executate tratamente terestre pentru combaterea dăunătorilor (insecte de disconfort): ţânţari ,tigru platan, muște etc. (24.05.2021)

În perioada 29 IUNIE – 05 IULIE 2021, în intervalul orar 5.30 – 09.30 , pe toată suprafaţa orasului Titu (Titu,Titu- Târg ,Fusea,Codreanu, Atârnați, Titu-Plop, Sălcuța, Hagioaica) se vor executa tratamente aviochimice pentru combaterea dăunătorilor insecte de disconfort: ţânţari, muşte, omizi etc.Se vor folosi substante avizate de Ministerul Sanatatii Publice, care sunt toxice pentru albine si organisme acvatice.

Produsul cu care se va actiona este Aqua K-Othrine EW20 insecticid formulat special pentru avio-tratamente si aplicare ULV. Produsul nu este daunator oamenilor si nici mediului inconjurator.

Combaterea se efectuează doar o singură zi, începând cu prima zi a intervalului, în funcție de condițiile meteo. Dacă vremea nu este favorabilă aplicării tratamentului în prima zi, aceasta se amână pentru următoarea zi propice acestei activități.