POLIȚIA LOCALĂ TITU VĂ INFORMEAZĂ:

🔵1. În data de 06.04.2021 – patrula Poliției Locale Titu a depistat și sancționat în baza OUG 195/2002R (ordonanța ce reglementează circulația rutieră pe drumurile publice), pe numitul D.G.R. din județul Prahova, care a încălcat reglementările regimului de tonaj pe sectorul de drum din str. Gării, oraș Titu (FOTO 1)
🔵2. În data de 07.04.2021 a fost depistat și sancționat contravențional, conform legii, numitul P.A.I. din municipiul Pitești, deoarece a condus și parcat autoturismul de serviciu pe trotuarul pietonal din zona bl. 8 – strada I.C. Visarion.(FOTO 2)
🔵3. În data de 11.04.2021 patrula Poliției Locale Titu, în timpul efectuării serviciului de patrulare, a depistat pe numitul S.G. din orașul Titu, care arunca deșeuri menajere pe domeniul public, în zona străzii Mihăileanu Ștefan. Acesta a fost sancționat contravențional conform legii; (FOTO 3)
🔵4. În dată de 27.04.2021, patrula Poliției Locale Titu a surprins pe numitul S.M., domiciliat în municipiul București, în timp ce arunca resturi menajere din pubela de gunoi, pe domeniul public în zona sat Fusea. Acesta a fost sancționat contravențional conform legii; (FOTO 4)
🔵5. De asemenea, în dată de 30.04.2021 numită S.C.A., din comuna Costestii din Vale, a fost sancționată contravențional conform legii, deoarece, la dată sus menționată, a încercat scoaterea din pământ a unor flori ornamentale plantate în zone publice de administrația locală a orașului. Plantele au fost recuperate integral. (FOTO 5)

❗️ Poliția Locală Titu solicită cetățenilor să sprijine acțiunile Poliției Locale pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prin sesizarea telefonică sau informarea de orice natură legată de probleme comunitare, la numărul de telefon 0245651098 –dispeceratul Poliției Locale (disponibil permanent).

❗️ ATENȚIE : Vă informăm că, în prevederile legale privind aruncarea deșeurilor de orice natură pe domeniul public sau privat, sunt prevăzute măsuri care pot duce inclusiv la confiscarea mijlocului de transport folosit pentru transportul deșeurilor! Vezi mai puţin