COMUNICATUL PRIMARULUI ORAȘULUI TITU, DL. TRAIAN NICULAE

Stimați locuitori ai orașului Titu,

Având în vedere faptul că ne aflam în continuare în stare de alertă și ținând cont de cifrele zilnice privind numărul de infectări de la nivel național și județean, am luat decizia de a propune Consiliului Local Titu din ședința din data de 30.07.2020, achiziția de noi măști sanitare, care se vor distribui populației orașului Titu.

Astfel, la inițiativa mea, Consiliul Local a aprobat achiziția și distribuția unui număr de 20 măști pentru fiecare gospodărie din orașul Titu, inclusiv străzile și satele aparținătoare (str. Gării, str. Pictor Nicolae Grigorescu, zona Atârnați, Titu Târg, sat Sălcuța, sat Plopu, sat Fusea, Hagioaica, str. Muncii, str. Mihai Viteazu). Măștile au fost deja achiziționate, iar distribuția lor va începe în perioada imediat următoare, de către salariații primăriei.

Vă rog mult să purtați masca de protecție în toate zonele aglomerate, fie ele închise sau deschise și să respectați normele legale în vigoare privind distanțarea socială și igiena. Numai printr-un efort comun putem învinge aceasta pandemie. Sănătatea este bunul nostru cel mai de preț, de aceea niciun efort nu este prea mare pentru a rămâne sănătoși!

După cum v-am asigurat mereu, rămânem la dispoziția dumneavoastră pentru orice problema semnalată. Vă doresc multă sănătate!

Cu stimă,
Niculae Traian
Primarul Orașului Titu