Mesaj important al domnului primar Traian Niculae către toți cetățenii orașului Titu

Stimați locuitori ai orașului Titu,
Țara noastră traversează o perioadă nu tocmai fastă, din punct de vedere al răspândirii infecției cu virusul Covid. Am văzut cu toții cum autoritățile au început să pună în carantină localități care au un număr mare de cazuri de infectare. Vedem cu toții cum crește zilnic numărul de infectări și numărul de persoane internate la terapie intensivă. Dacă până acum auzeam de persoane infectate doar în statistici sau în mass-media, acum mulți dintre noi au cunoștinte, rude, prieteni care au trecut sau trec prin această boală. Situația este una destul de gravă, dar poate deveni tragică.
Orașul Titu are câțiva cetățeni infectați cu noul coronavirus, dar niciunul nu se află în stare gravă, mulțumim lui Dumnezeu pentru asta, sperăm să nu fie nimeni grav vreodată. Totuși, având în vedere rapiditatea cu care se propagă această boală, vă rog foarte mult să țineți cont de regulile de distanțare și de protecție sanitară. Oricând există riscul ca răspândirea virusului să devină comunitară și în Titu, în cazul apariției unui focar de infecție. Depinde de fiecare dintre noi să menținem lucrurile la un nivel acceptabil.
Rog, pe această cale, toți agenții economici din oraș, să pună la dispoziția salariaților măști sanitare, dezinfectanți și să respecte cu strictețe regulile de igienizare și de dezinfectare ale spațiilor de lucru. De asemenea, vă rog pe toți să nu mai intrați în spațiile publice închise fară mască de protecție, fie că vorbim de piață, magazine, supermarket-uri, instituții. Nu dorim să ajungem în situația de mare risc, astfel încât autoritățile să pună în discuție carantinarea orașului nostru, în cazul unei răspândiri masive al acestui virus.
Vă rog să aveți încredere în autoritățile locale și naționale și să apelați la noi de câte ori este nevoie. Suntem la dispoziția dumeavoastra 24 de ore din 24. Dar vă rog, încă o dată: respectați regulile de igienă și distanțare. Doar noi putem opri acest virus. Împreună, ca o familie unită !

Vă doresc multă sănătate !