Stimați locuitori ai orașului Titu,

Astăzi, împreună cu Dl Viceprimar, Popescu Ovidiu, am fost prezenți la sediul Companiei Naționale pentru Investiții (C.N.I.), pentru a depune proiectul “Amenajare Bază Sportivă în orașul Titu, jud. Dâmbovița”, prin care orașul nostru va beneficia de un complex ultra modern, dotat la ultimele standarde, care va dezvolta activitatea sportivă și educațională.

Tot astăzi, după mai multe demersuri pe care le-am intreprins, vă informez că in ședința de consiliu local au fost alocate sume pentru realizarea unui studiu de fezabilitate pentru construirea unui spital nou în orașul Titu, tot prin C.N.I., urmând să fie depus, după consultarea tuturor factorilor implicati (DSP, autorități); acesta va fi un proiect major care va avea impact pentru întreaga zonă – orașul Titu și localitățile învecinate.

Vă asigur, stimați locuitori ai orașului Titu, că nu mă voi opri până când nu vor fi realizate toate proiectele majore pe care mi le-am asumat în fața dumneavoastră, o parte din ele au demarat, iar altele au primit finanțare.

Cu respect,
Traian NICULAE,
Primarul Orașului Titu