Comunicat Primăria Orașului Titu – 12.05.2020
Având în vedere faptul că, după încetarea stării de urgentă, va fi obligatorie purtarea unei măști de protecție în spații închise, primarul orașului Titu, dl. Traian Niculae, a convocat Consiliul local în ședință extraordinara prin mijloace electronice, astăzi, 12.05.2020, în vederea aprobării proiectului de hotărâre inițiat de dl. primar, care cuprinde următoarele :
– Achiziționarea și distribuirea de măști de protecție sanitare necesare prevenirii răspândirii cu Covid-19 la nivelul orașului Titu, astfel:
a) Câte 10 MĂȘTI de protecție sanitare pentru fiecare familie din orașul Titu (cu toate satele aparținătoare) ;
b) Câte 10 MĂȘTI/PERSOANĂ pentru următoarele categorii:
– personalului medical (UPU; medici și personal cabinet medicină de familie, cabinet TBC, Centru Multifuncțional Titu; medici, personal și șoferii Serviciului de Ambulanță Județeană – substația Titu);
– personalului Poliției orașului Titu;
– personalului IGSU Titu (formațiune de pompieri);
– personalului Jandarmeriei Titu;
– personal aparat Primăria Orașului Titu.
c) Câte 100 MĂȘTI pentru fiecare PAROHIE din Titu și 100 MĂȘTI CĂTRE PROTOIERIA TITU, în vederea distribuirii în rândul personalului clerical.
– Achiziționarea a 8 termometre medicale digitale non-contact pentru termometrizarea elevilor la intrarea în unitățile de învățământ (câte 2 termometre digitale pentru fiecare unitate de învățământ).
Vă mulțumim!