Dacă până in 2017 Claudiu Dumitrache era recunoscut doar la nivel local fiind prezent în spectacolele din județ și din Orașul Titu, acum artistul colindă lumea prin turnee naționale și internaționale alături de artisti mari, dupa ce cântărețul Raoul, cunoscut pentru colaborarea cu Mirabela Dauer, l-a luat sub aripa sa.

Claudiu a mai avut impresari precum Florin Apostol sau Radu Groza, cu care a reusit de asemenea, doua turnee naționale pentru promovarea melodiei “Lumea Mea”. “De Crăciun” este o melodie dedicată sărbătorilor de iarnă, rezultat al colaborării în premieră între compozitorul cantautor Raoul și tânărul Claudiu Dumitrache.

Acest duet a apărut doar la câteva zile după cei doi au lansat fiecare în parte câte o carte la Editura Coresi, prezentate în premieră la Târgul de Carte Gaudeamus din Capitală. Duetul va fi prezentat în turneul național pe care îl are Raoul de sărbători, unde Claudiu Dumitrache este invitat.

În București vor putea fi ascultați pe data de 8 decembrie la Berăria H , într-un spectacol organizat de Casa de Discuri Electrecord.