După ce și-a lansta primul volum de poezii anul trecut, Claudiu Dumitrache, cântăreț, compozitor, jurnalist și scriitor, a lansat joi, 21 noiembrie la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus, prima biografie. Publicația cuprinde un interviu acordat pentru Elita României, o selecție de creații și recenzii asupra creației sale făcute de personalități ca Romanița Iovan, Eb Davis, Raoul, Dida Drăgan sau Michael Airington.

De asemenea, în revistă se regăsesc și două recenzii literare făcute de prof. Ștefan Lucian Mureșanu și prof. Valentina Vasile. “20” de Claudiu Dumitrache a fost publicat de această dată de Editura Coresi. În aceeași zi și la aceeași editură a avut loc și lansarea cărții “Tot ce nu ți-am spus” a cântarețului Raoul care a întegistrat un mare succes. “Între Pământ și Cer, între om și Dumnezeu, stă cântecul, iar el știe prea bine că acest lucru îi face pe oameni mai buni.

Claudiu Dumitrache este un om frumos, își apropie prietenii. Nu are ranchiună, are o delicatețe, un rafinament, îmi place de ceea ce face și în poezie.” – actrița Doina Ghițescu