Astăzi,4 iunie 2019, a avut la în județul Prahova  la Ploiești în sala sporturilor Leonard Doroftei, faza interjudeteană a Concursului Național ” Cu Viața mea Apar Viața „.

Echipajul Liceului Tehnologic ,,Goga Ionescu ,,Titu ,câștigători ai fazei județene a acestui concurs, format din profesor  Cristea Laurențiu ,conducătorul echipajului, și elevii Stanciu Robert, Crăciun Florentina, Chircă Sebastian și Radu Alin  au obținut locul 1 urmând ca luna viitoare să participe la faza Națională  a acestui concurs.

La concurs au participat Liceul Tehnologic „Elie Radu” Ploiesti ,Liceul Teoretic ,,Ion Barbu,,  Pitești și Liceul Tehnologic ,,Goga Ionescu ,,Titu , licee câștigătoare a fazei județene a acestui frumos concurs.

Scopul acestui concurs presupune formarea unor comportamente adecvate diferitelor situaţii de urgenţă; cunoaşterea de către aceştia a principalelor tipuri de riscuri, a formelor de manifestare a acestora, a măsurilor de protecţie şi a modului de acţiune şi comportare în situaţia producerii lor precum şi formarea deprinderilor necesare pentru asigurarea autoprotecţiei în cazul producerii unor situaţii de urgenta.