Luand la cunostiinta cele prezentate de Dl Vlad OPREA, pe pagina sa de socializare, Primaria Orasului TITU, doreste ca opinia publica sa cunoasca situatia reala a „persoanei intalnite la Salcuta” a carui casa a ars in luna Ianuarie din acest an.

Inspectoratul pentru situatii de urgenta Basarab I, subunitatea Titu, organ competent, care a luat toate masurile de stingere a incendiului de la locuinta „acestei persoane”, a constatat ca a fost provocat (a distrus locuinta cu buna stiinta, persoana intalnita fiind unul dintre coproprietari).

In acest caz nu pot fi alocati bani publici pentru efectuarea reparatiilor deoarece nu fac obiectul unor calamitati naturale pentru ca a fost distrusa in mod intentionat de cel care o folosea.

Consideram, ca inainte de a prezenta astfel de situatii, orice persoana are obligatia morala de a se informa de la persoane autorizate si ulterior a face postari in mediul online cu situatia reala a cazului.

Este cunoscuta usurinta cu care Dl Vlad OPREA, dezinformeaza, pentru a crea situatii conflictuale intre Primaria Orasului Titu si cetateni, insa ce trebuie retinut, este faptul ca, pentru fiecare solicitare facuta de persoane aflate in situatii de dificultate, pentru acordarea ajutorului de urgenta au fost avute in vedere prevederile legale din “Regulamentul privind acordare de ajutoare de urgenta familiilor si persoanelor aflate in situatii de necesitate”, apobat prin HCL nr. 11/2018, cu documente justificative.

Stim, ca ne aflam in plina campanie electorala, moment in care unii dintre alesii locali ai orasului, ajung sa cunoasca unele situatii sociale, si, in raport de interesele avute, sa fie prezentate opiniei publice in mod exagerat, uneori chiar nereal.

ADMINISTRATIA  LOCALA TITU

www.primariatitu.ro

STIRE: 7 ianuarie 2019
sursa 1: www.ziarelive.ro 
http://www.ziarelive.ro/…/un-barbat-din-salcuta-si-a-dat-fo…
sursa 2: www.tvpartener.ro
https://www.tvpartener.ro/…/la-salcuta-un-barbat-si-a-dat-…/