Săptămâna Școala-Altfel aproape s-a terminat și sperăm ca elevii noștri să fie mulțumiți de activitățile diverse la care au luat parte. Pe lângă excursiile și activitățile organizate de cadrele didactice, elevii au avut ocazia să își încerce spiritul civic și inițiativa în amenajarea zidului și a curții școlii.

Astfel, s-au plantat aprox. 30 de stejari roșii, câteva zeci de flori, s-a restaurat un zid și s-a pictat cu cel mai mare entuziasm, în ciuda vremii capricioase. Activitățile au fost solicitante, pentru toate părțile implicate.

Mulțumiri doamnei directoare, prof. Voicu Ioana, pentru că ne-a sprijinit în acest demers, și ne-a aprobat fondurile pentru toate materialele de care am avut nevoie.

Mulțumiri domnului președinte al Consiliului Reprezentativ al Părinților, domnul Marian Păiși, pentru îndrumarea ce a oferit-o elevilor și pentru organizarea activităților.

Mulțumiri tuturor cadrelor didactice care s-au implicat și părinților care au răspuns apelului de a ne sprijini, și vă mai așteptăm cu sfaturi și inițiative. Mulțumiri elevilor care s-au implicat zi de zi și au pus suflet pentru o școală mai bună, și multă energie ca să terminăm în timp util.

Mulțumiri Primăriei Orașului Titu, pentru uneltele puse la dispoziție, și Pepinierei „Gura Foii” din Găești, pentru cei 50 de pomi dăruiți. Împreună putem da culoare comunității noastre, împreună putem avea o școală mai frumoasă, curată și modernă!

Comunicat: Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu” Titu„