Biblioteca orășenească Titu și bibliotecarul Liliana Nicoleta Grigorescu au obținut Premiul I la concursul dedicat punctelor de informare europene din județul Dâmbovița „Activ, informat și nonformal în… Europa de acasă”, ediția a IV-a, secțiunea  doi „Cea mai bună fotografie a unui eveniment”. Concursul din acest an organizat de Centrul Europe Direct Târgoviște al Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița  a avut înscriși 28 de bibliotecari din cadrul punctelor de informare europeană din județ, iar, dintre aceștia numai în secțiunea doi „Cea mai bună fotografie a unui eveniment” au fost înscrise șapte biblioteci.

Expunerea realizată la video-proiector de bibliotecarul Liliana Nicoleta Grigorescu, pe marginea fotografiei alese (Grup de copii-activitate la Teatrul <<Tony Bulandra>>Târgoviște, una  dintre  cele șapte pregătite, reprezentând evenimente organizate împreună cu elevi din școlile orașului care sunt pasionați de lectură și totodată participanți la activități cultural-artistice în cadrul bibliotecii),  i-a adus bibliotecarului, Liliana Nicoleta Grigorescu, premiul cel mare, reprezentând pe lângă o diplomă și un set de carte pentru copii și  adolescenți.

Cu acest prilej, câștigătoarea, bibliotecarul Liliana Grigorescu, ne-a declarat că a decis să consacre  premiu dobândit copiilor din fotografia câștigătoare a concursului. „Acest premiu îl  dedic copiilor. Alegerea fotografiei a fost fericită  și am câștigat cu ea. Este și motivul pentru care astăzi le mulțumesc și, de această dată, în sala bibliotecii din orașul Titu realizăm o nouă fotografie de grup”, ne-a declarat Liliana Nicoleta Grigorescu.

sursa: www.informatiadedambovita.ro