15-afis-generalA3-PRINT

HAI LA JOC

Hai la joc se intitulează turneul de concerte organizat de Asociația Klavier ART în perioada 14-20 septembrie 2018. Pianiștii Corina RĂDUCANU și Eugen DUMITRESCU promovează muzica românească și muzica contemporană românească în 6 orașe ale județului Dâmbovița (Fieni, Găești, Moreni, Pucioasa, Târgoviște și Titu).

Repertoriul concertelor pornește de la ideea de joc prezentă în muzica compozitorilor George ENESCU, Dinu LIPATTI, Constantin SILVESTRI, Ciprian PORUMBESCU, Leon KLEPPER, Nicolae BRÂNDUȘ, Alexandru PAȘCANU, Felicia DONCEANU, Liviu DANDARA și Sabin PAUTZA.

Proiectul cultural prezintă imaginea plină de culoare a muzicii românești într-o formulă camerală inedită – pian la patru mâini.

Proiectul cultural este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Partenerii culturali ai proiectului sunt Primăria și Casa de Cultură Fieni, Primăria și Casa de Cultură Dumitru Stanciu Găești, Primăria și Casa de Cultură Moreni, Centrul Cultural European Pucioasa, Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște, Primăria și Casa de Cultură Titu.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Calendarul turneului:

14 septembrie, ora 18 – Școala Gimnazială nr.3 Moreni;

15 septembrie, ora 19 – Centrul Cultural European Pucioasa;

16 septembrie, ora 18 – Casa de Cultură Fieni;

18 septembrie, ora 18 – Casa de Cultură Titu

19 septembrie, ora 18 – Casa de Cultură Dumitru Stanciu Găești;

20 septembrie, ora 17 – Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște.

Intrarea este liberă.