Admirația noastră este atât de mare pentru morții trecuți în neființă, încât acordăm foarte puțin timp pentru eroii încă în viață – Elbert Hubbard

Astăzi, 1 august 2018, orașul Titu și-a comemorat și totodată sărbătorit eroii parașutiști din cadrul Regimentului 64 Parașutiști Boteni – Titu, înființat în urmă cu 38 de ani.

La acest amplu eveniment, pe lângă cadrele militare și în rezevă ale Forțelor Aeriene, au participat numeroși invitați de seamă, ai Armatei Române și Poliției Române, reprezentanți ai autorităților locale în frunte cu doamna viceprimar Mihaela Ciobanu cât și ai instituțiilor de culte și cultural – educaționale din localitate, dar și din alte localități învecinate.

Invitați de onoare în cadrul activității au fost:Gen. rez. Mircea Chelaru, Gen. rez.Tănase Niculescu, Col.rez. Ion Nițescu și Col. rez Vasile Soare, ce au menționat în discursuile lor: dragostea, devotamentul , cinstea, onoarea și sacrificiul uman, față de tot ceea ce reprezintă valoare națională.

Tot în cadrul evenimentului, Plutonierului adj.Cătălin Olteanu i-a fost oferit de către camarazi – „Inelul de Onoare”- însemn specific parașutiștilor.

Evenimentul s-a încheiat cu depunere de coroane din partea autorităților locale și a Regimentului 64 Parașutiști.

Cer senin și zbor printe astre!