Pe 23 noiembrie, Liceul Teoretic „I. C. Vissarion” Titu organizează un Bal al Bobocilor de poveste, unde şapte perechi de tineri talentați se vor întrece pentru titlurile de Miss și Mister.

“Vă invităm într-o călătorie în timp, în lumea poveștilor cu prinți și prințese. O lume magică, plină de mister, în care tot ce e în jur se îmbracă în culoare, iubire și vrajă.
Cei 14 boboci care visează la titlul de Miss&Mister Boboc, sunt tineri curioși ce au ajuns în tărâmul viselor print-un joc.

Regula jocului este foarte simplă…Dai cu zarul și muți piesa!
Cine ajunge la destinație, câștigă!
Oare spontaneitatea, energia, curajul, inteligența le vor fi de folos pentru a reveni în lumea reală?

Astfel, vă invităm la Balul Bobocilor Liceului Teoretic I. C. Vissarion TITU, care va avea loc în data de 23.11.2017, la ora 18:00, în sala de festivități a liceului. Accesul în sală se face începând cu ora 17:20 – 17:50.

*Invitat special: „TRUPA RANDOM” – X Factor 2017

Preț bilet: 20 LEI – profesor Mihai Lorin Stănescu.

 

Perechea numărul 1: ANGELESCU ŞTEFANIA și BOROVINĂ MIHAI

Stefania este foarte vorbareata si sociabila. Este mereu in cautare de experiente si provocari noi. “Sa castigi nu inseamna totul, dar dorinta de a castiga, da!”, este citatul ce o reprezeinta cel mai bine!

Mihai este un baiat linistit, simplu si iubitor. Nu este aici pentru a castiga, vrea doar sa se distreze sis a invete lucruri noi. Considera ca citatul ce il reprezinta este:”Pentru optimisti viata nu este o problema, ci o solutie!”.

perechea 1

 

 

Perechea numărul 2: CIOC ARIANA și DRĂGHICI ADRIAN

Ariana este o fire timida, ce aodra actoria. Iubeste sa calatoareasca, creandu-si amintiri de neuitat alaturi de familie si prieteni.

Adrian este o fire dinamica, ce adora actoria si iubeste sa calatoreasca si sa danseze.Este sociabil si prietenos, iar motto-ul lui este:”Atinge steaua de neatins si nu-I uita pe cei ce te-au ajutat!”.

 

 perechea 2

 

 

 

 

 

Perechea numărul 3:SIMA ANA și RĂDULESCU ŞTEFĂNUŢ

Ana este o fire energica si prietenoasa. Ii place sa spuna intotdeauna cee ace gandeste si prefer sinceritatea in locul ascunderii in sine. Este pasionata de pictura. Motto-ul ei este:”Atinge steaua de neatins si nu-I uita pe cei ce au crezut in tine!”.

Stefan este o fire timida si sensibila, insa este o persoana sociabila. Are simtul umorului foarte bine dezvoltat. Cum ii place sa spuna “Dupa fapta si rasplata”.

 perechea 3

 

Perechea numărul 4:PARASCHIV BIANCA și ALEXE CRISTIAN

Biancai ii plac lucrurile simple. Este o fire ambitioasa si nu-I place sa piarda sau sa renunte. Este sociabila si prietenoasa. Se ghideaza dupa motto-ul:”Nu renunt asa usor! Ce nu te doboara, te face mai puternic!”.

Cristi este o persoana perseverenta, ambitioasa si energica. Iubeste activitatile sportive. Este mereu cu zambetul pe buze si curajos din fire, fiind sigur pe el cu fiecare ocazie. Motto-ul lui este:”Traieste clipa si distreaza-te!”.

perechea 4 (1)

 

Perechea numărul 5:DUMITRACHE DELIA și PĂUN RĂZVAN

Delia este o fire timida si linistita. Timpul liber si-l petrece cu prietenii si ii place sa duca la bun sfarsit tot ceea ce-si propune. Motto-ul ei este:”Destinul prinde forma in momentul in momentul in care iei o decizie!”.

Razvan este o fire energica. Ii plac jocurile sportive si competitiile. El obisnuieste sa iasa mai mereu cu prietenii si merge pe principiul ca “prietenia este cel mai de pret lucru”.

 perechea 5

 

Perechea numărul 6:CACIAMAC VERONICA și BERCO ALIN

Veronica este o fire prietenoasa, ambitioasa, energica si perseverenta. Ii place sportul, dansul si sa-si faca prieteni noi. “Perseverenta este o calitate de fier in drumul spre succes!”, acesta este citatul care o reprezinta.

Alin este o fire linistita si prietenoasa. Ii place sa afle lucruri noi si sa-si petreaca timpul liber cu prietenii. “Viata nu reprezinta nimic fara prietenie”!

 perechea 6

 Perechea numărul 7:ANDREI VALENTINA și STANCA ROBERT

Valentina este o fire prietenoasa, ambitioasa, care iubeste experientele noi. Considera ca ambitia si bunul simt sunt punctele ei forte, iar acestea o vor ajuta sa se lanseze cat mai sus in acest concurs.

Robert este o fire foarte ambitioasa, ce adora sa isi testeze limitele si sa-si expuna calitatile. Considera ca devotamentul cu care se implica in tot ceea ce face, ii va face pe jurati sa ii vada adevarata valoare. Curajos, spera ca ii va convinge pe toti ca merita sa castige titlul de Mister!

 

perechea 7