Un nou sponsor alaturi de ACS URBAN Titu

De astazi, clubul de fotbal al orasului Titu, ACS URBAN Titu, are un nou sponsor, pe langa cei deja existenti, si anume compania „Mihaela Travel”, detinuta de sotii Mihaela si Gabriel Tanase, companie care are in portofoliu agentii de turism in 5 judete din tara.

Cu multi ani de experienta in spate in lumea turismului, Mihaela Tanase se intoarce in orasul natal – Titu- infiintand si aici agentia de turism Mihaela Travel.

Inca din anul 2015, Mihaela a inceput sa dezvolte un lant de agentii, care s-a intins in 5 judete si a creeat reputatia unei companii de incredere, certificata de o multitudine de turisti care au ales sa beneficieze de serviciile agentiilor de turism Mihaela Travel. Mihaela Tanase a imbinat pasiunea ei pentru turism cu pasiunea sotului pentru fotbal, iar impreuna au decis sa incurajeze performanta echipei de fotbal din orasul Titu si revenirea ei in primele esaloane fotbalistice, unde ii este locul. Sotul Mihaelei Tanase este presedinte si antrenor la echipa de fotbal din liga V – AS GLORIA VADU- PASII din Jud. Buzau.

„Impreuna cu oamenii de bine care pun suflet vom continua sa sprijinim fenomenul sportiv in orasul Titu si, implicit, clubul de fotbal ACS Urban Titu. Chiar daca anul acesta clubul traverseaza o perioada dificila, suntem increzatori ca viitorul acestuia va altul decat ce a fost anul acesta, din pacate.
chiAvem grupele de juniori care promit, avem echipa din liga a V-a ACS URBAN Titu II aflata pe locul 5 in clasament, avem bazele sportive si avem sustinerea celor care vor sa vada un fotbal curat la Titu, cu jucatori, antrenori si staff de calitate, care iubesc si onoreaza fotbalul. Ne bucuram sa vedem ca vin alaturi de club sponsori noi si le multumesc, pe aceasta cale, pentru increderea pe care o au in ceea ce se face aici la Titu. Le multumesc si sponsorilor deja existenti care sustin in continuare echipa si speram ca eforturile tuturor – administratie locala, sponsori, club, sa se concretizeze pe viitor si clubul sa aiba in cativa ani din nou o echipa de fotbal in Liga a III-a, acolo unde ii este locul. Am semnale ca vor veni si alti oameni de calitate alaturi de club pentru noul proiect, veti afla in curand mai multe” – a declarat viceprimarul orasului Titu, Teodor Radoi.

Fotbalistii echipei ACS Urban Titu II au primit azi, din partea firmei „Mihaela Travel”, cate un echipament de joc (19 seturi).

IMG_8523 IMG_8527 IMG_8541 IMG_8547