Joi, 28 septembrie 2017 a avet loc la Salcuta ceremonia de inchidere a Taberei Militare Germane, care a inceput restaurarea Cimitirului de Onoare de la Salcuta.
Au fost prezenti: Primarul Orasului Titu Traian Niculae, viceprimarul Teodor Radoi, Cristian Scarlat, reprezentantul VDK in Romania, Locot.maj. Kowalski M. si plutonier adjutant (r) Seifert M. din partea detasamentului german-Of.Nat. pt.Cultul Eroilor
Din partea M.Ap.N. domnii colonei Hermeniuc N, comandantul Bg. 1 Rachete Sol-Aer, si Mocanu P., comandantul Scolii de Aplicatie prntru Logistica, gen.maior r. Neagoe Visarion, pres. As.Nat. cultul Eroilor dar nu in ultimul rand profesori, elevi, militari romani si germani.

Au avut loc alocutiuni si depuneri de coroane.

Dl. Primar le-a multumit militarilor germani pentru vizita in orasul Titu si le-a comunicat ca ii asteapta din nou in Romania si la Titu cu familiile, in concediu. De asemenea, dl. primar a mentionat ca aceasta a fost prima etapa a restaurarii Cimitirului de Onoare, urmand ca la anul sa se realizeze un proiect de restaurare completa, printr-un protocol cu partea germana care va veni cu proiectarea, iar Consiliul Local Titu va asigura finantarea.

VIDEO

FOTO 

IMG_7904 IMG_7945 IMG_7960 IMG_7967 IMG_7986 IMG_8004 IMG_8012 IMG_8042 IMG_8048 IMG_8059

 

O TABĂRĂ DE LUCRU CU MILITARI VOLUNTARI GERMANI S-A DESCHIS ASTĂZI LA TITU